Dons-noodle-shop-interview

Tweeënhalf jaar geleden is deze hippe tent aan de Langestraat, genaamd Don’s Noodle Shop opgericht door Jody Franz, haar man Stan en familie. Na een half jaar gereisd te hebben met hun zoon en daar vegan te hebben geleefd kwamen ze weer terug naar Tilburg. Ze voelde hier een gemis voor Aziatische restaurants en het vegan aanbod. Na het zien van een pandje in het centrum van Tilburg is zo het idee voor Don’s Noodle Shop ontstaan. 

Bij binnenkomst zie je gelijk een persoonlijk tintje terug in het interieur. Zo hebben ze foto’s hangen van familie, kunstwerkjes die haar zoon heeft gemaakt en een illustratie van een vriend. De naam is een eerbetoon aan Jody’s vader: Don. 

Voor hun steady vaste gasten en andere liefhebbers van Aziatisch comfortfood vinden ze het bij Don’s belangrijk dat er altijd een vegan optie is bij hun gerechten. Alles is vers en wordt ook vers gemaakt. Op hun Instagram laten ze dit met veel passie zien. 

Wat maakt Tilburg mooi volgens Jody?

Tilburg wordt door Jody ervaren als mega creatief en rauw. De mensen durven heel veel en doen ook wat ze zeggen. ‘’Tilburg is een stad met ballen.’’ Wat ze ook zo vet vindt aan de stad is dat het een divers publiek heeft, maar iedereen kan met elkaar en gunt het elkaar het succes. Voor haar was dat ook zeker een reden om terug te komen van haar reis en haar twee zoontjes hier op te voeden. 

’Tilburg is een stad met ballen’’ – Jody Franz

Krijg jij ook al zin in een Salt bae for Shio of andere heerlijke Aziatische gerechtjes? Dan is Don’s Noodle Shop the place to be. Volg ze ook op Instagram om de Don’s specials niet te missen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *