FoodAtelier is half november in 2019 gestart door eigenaresse Manon. Ze komt uit een horecafamilie en zelf heeft ze ook veel in de horeca gewerkt. Ze kookt graag en het liefst vegetarisch. Manon wilde altijd al iets met eten doen, dus is ze vanuit huis begonnen met een paar vegetarische gerechten en verkocht ze afhaalmaaltijden.

Toen dat goed liep heeft ze keus gemaakt om te verhuizen naar het huidige pand in de Stationsstraat in Tilburg. Alles is zo duurzaam mogelijk verbouwd, zo is alle meubilair duurzaam en tweedehands. De afhaalmaaltijden zitten vol groenten, zijn super gezond en zo biologisch mogelijk. Ook worden de klanten gestimuleerd om duurzaam te zijn door korting te geven als ze hun eigen bakje meenemen.

Waarom dan de naam FoodAtelier? Met haar man David wilden ze graag iets samen doen. Hij is een kunstenaar die op zoek was naar een Atelier terwijl zij juist bezig was met voeding en eten. Aangezien ze altijd al graag een pand wilden hebben samen, hebben ze het gecombineerd en zo is de naam FoodAtelier ontstaan.

De toekomstdroom

De kracht van FoodAtelier ligt hem echt in het kleinschalige, daarom zou Manon niet willen uitbreiden in de toekomst, goed is goed.  Het belangrijkst voor haar is dat ze doet wat ze leuk vindt en dat ze het samen kunnen doen noemt ze bijzonder. 

Wat maakt Tilburg mooi volgens FoodAtelier?

Manon benoemd de Piushaven in Tilburg als iets heel bijzonder, wat veel mogelijkheden brengt. Ook de Spoorzone en het gebied waarin FoodAtelier zich bevindt vindt ze mooi. Alles is volgens haar echt met elkaar verbonden. Iedereen steunt elkaar echt en dat is heel leuk. Benieuwd naar al dat lekkere biologische eten? Check dan de website of de Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *