Margriet en Tjerk van Mint & Pepr

Mint & Pepr is zeven jaar geleden opgericht door Margriet. Ze begon als mode designer voor diverse grote ketens en begon vervolgens met freelance werk voor verschillende merken en opdrachtgevers. Tóch voelde ze een gemis, waardoor ze spontaan met het idee kwam om een kledingwinkel te starten. Voor ze het wist was ze bezig met de voorbereidingen om het echt waar te maken. Ze begon eerst op de Telefoonstraat in Tilburg in samenwerking met een andere winkel. Na twee jaar heeft ze haar deuren moeten sluiten en is ze terecht gekomen op de Heuvelstraat.

In de loop der jaren is het zo druk geworden dat haar partner in crime Tjerk vier jaar geleden erbij is gekomen om te helpen en verder uit te breiden. Samen maken ze een geweldig team en vullen ze elkaar aan waar nodig.

De toekomstdroom

In de toekomst zou Margriet graag willen uitbreiden naar een tweede pand, het liefst in Tilburg. Want als er iemand pro-Tilburg is, dan is Margriet het wel! Tjerk zelf komt uit Breda en zou het tof vinden om wellicht ook uit te breiden naar Breda, maar Margriet is het liefst niet weg te denken uit Tilburg. In andere steden voelt het toch anders en dit is toch ook wel haar thuis.

Wat maakt Tilburg mooi volgens Mint & Pepr?

Volgens Margriet maken de mensen Tilburg zo mooi. Ze zijn altijd warm, enthousiast en altijd wel in voor een gezellig praatje. Tilburg brengt voor haar het echte dorpsgevoel waar het niet te hoogdrempelig is om met je klant een gezellig en informeel gesprek aan te gaan. Daarbij komen er ook steeds meer ondernemingen, events en plekjes bij zoals de Piushaven en Spoorzone. Ook al is de stad qua uiterlijk niet de mooiste, is het vooral heel gezellig, warm en de stad waarin het gevoel van samen zijn het meest terugkomt.

Is jouw klerenkast ook toe aan iets nieuws? Check de fashionable looks van Mint & Pepr op hun website óf volg ze op Instagram en loop nooit iets mis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *