Eigenaressen Bibi en Marieke achter de bar

Buutvrij is in 2013 opgericht door Bibi en Marieke. Het begon door een gemis aan knusse koffiezaken in Tilburg met een écht huiskamergevoel. Dit is waar ze met het idee kwamen voor Buutvrij. Een huiselijk koffiecafé met goede koffie, eerlijke producten en een vleugje creativiteit. Met het café hebben ze één doel, namelijk het nuchtere en vrije gevoel terugbrengen, of zoals zij het zeggen “helemaal Buutvrij gevoel” net als vroeger. Met een nieuwe expositie elke zes tot acht weken barst het sfeervolle koffiecafé uit met verfrissende kunst en creativiteit in verschillende vormen. Maar daar stopt het niet! Het café kent ook een podium waar muzikanten worden uitgenodigd voor akoestische sessies, optredens of evenementen zoals speeddates en Lazy Sundays.

Naast de gezellige koffiezaak voorin, heeft Buutvrij twee jaar geleden uitgebreid met een intieme binnentuin genaamd ‘Het Kaslokaal’ én een werkplaats voor flexwerkers. Iedereen is welkom om in deze sfeervolle en rustgevende oase te werken, lunchen en studeren. Daarnaast zijn deze ruimtes ook te huur voor lezingen, ontbijtvergaderingen of borrels.

Wat maakt Tilburg mooi volgens Buutvrij?

Buutvrij vindt dat het juist de mensen zijn die de stad zo mooi maken. Het is een gezellige en bruisende stad vol met creatievelingen en ondernemers. Waar de stad eerst bekend stond als een lelijke stad, is nu juist hét handelsmerk geworden van Tilburg. Bibi is een geboren en getogen Tilburger. Terwijl ze zich vroeger schaamde voor Tilburg, vertelt ze nu een échte trotse Tilburger te zijn!

We zijn de knapste niet, maar wel heel vet!

Wat de stad zo mooi en uniek maakt zijn de hidden treasures die je tegenkomt wanneer je het niet verwacht. Het komt steeds meer tot leven, meer winkeltjes, restaurants, koffiezaken en creatievelingen die de stad nog meer leven inblazen, en dat maakt het ook extra leuk!

Buutvrij is zeven dagen per week open voor een heerlijk kopje koffie, verse sappen en de lekkerste broodjes en salades. Benieuwd wat ze allemaal te bieden hebben? Check snel de menukaart en heerlijke arrangementen op www.buutvrijtilburg.nl of blijf op de hoogte via hun Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *