Fotograaf: Merel van Dooren

Wat Mirjam Slob betreft is Tilburg klaar voor een daktuin! Ik hoor je denken, wat is dat? 

Het is een dak waarop groente en fruit wordt verbouwd, waar bewoners, studenten en bezoekers samenkomen voor hapjes, drankjes en beleving, en die zij het liefst via de glijbaan weer verlaten. Het brengt een stukje inspiratie die je mee naar huis kan nemen in de vorm van bio bloemen, planten en groene design accessoires.  

De mix van jong, hip, lekkere smaken en de verrassende programmering maakt het dak zo interessant. Het zorgt daarnaast voor de verbinding tussen stad, landbouw, natuur en de verduurzaming daarvan. Mirjam gelooft dat het een dak is dat echt iets toevoegt aan de stad en is er zelf dan ook erg enthousiast over. Met name haar enthousiasme zorgt ervoor dat ze hier graag aan werkt. 

Ben jij ook erg enthousiast over de daktuin? Check dan www.rooftoprumour.nl voor meer! 

Fotograaf: Merel van Dooren