Isabel Schoonbeek is een net afgestudeerde theatermaker, docent én actrice van de Academie voor Theater in Tilburg. Veel diverse talenten dus! 

Ze is ontzettend gemotiveerd om dingen te maken en te creëren. Isabel heeft oneindig veel ideeën en concepten die rondzweven in haar hoofd, maar helaas heeft ze nog niet het podium gevonden om dit te delen met de wereld. 

Als maker werkt zij het liefst op locatie, haar afstudeervoorstelling zou zich afspelen in een weiland. Tijdens haar scriptie heeft ze zich verder gespecialiseerd in het werken vanuit verschillende plekken en dat is dan ook haar artistieke stempel geworden. Daarnaast is ze, mede door COVID-19, op zoek gegaan naar nieuwe werkvormen en werkt ze nu aan een theatrale podcast in de vorm van een wandeling door de natuur. 

Isabel noemt zichzelf echt een sensitieve maker, die werkt vanuit intuïtie en beeldende voorstellingen maakt. Met theater gaat ze op zoek naar de kwetsbaarheid en poëzie die verstopt zit binnen de harde, nuchtere wereld.  

Naast theatermaker is ze ook een goede speler, performer én schrijft ze veel. Wil jij meer weten van Isabel? Check dan haar afstudeerfilm via de onderstaande link: 

https://www.instagram.com/isabel.schoonbeek
https://www.linkedin.com/in/isabel-schoonbeek-8838961b1/